Belépés

"Talán még sosem éreztem magam ilyen jól egyik buliban sem."

 

”A hétvégi party igazán remek volt. Egy különleges lánnyal is megismerkedtem!"

 

       Kövess, minket .... Tánc, tánciskola, táncoktatás, salsa tanfolyam  Tánc, tánciskola, táncoktatás, salsa tanfolyamitt és most, hogy ne mardj le!

(miután klikkeltél nyomj egy Tetsziket)

A Szombat Esti Láz ötödik szériája

szombat esti láz,orosz józsef,máté kriszta

2014. április 5-én indul, és végre hivatalosan is kiderült, ki a negyedik sztárpár a műsorban. Aki követi a sztárvilág híreit annak valószínűleg már nem okoz meglepetést a sztárok névsora.

Máté Kriszta,Orosz József,tánciskola,tánctanulás,táncoktatásOrosz József és Máté KrisztaTánciskola online tánctanárokkal

A legjobbTánciskola, I. ker salsa tanfolyam, tánc, ingyenes táncoktatás,Tánciskola-Budapest,Tánciskola X,Táncoktatás-XI,Tánctanfolyan XIX ker,Tánctanulás III ker,Tánciskola-I-II-II-IV-V-VI-VII-VIII-IX-XII-XII-XIV-XV-XVI-XVII-XVIII-XX-XXI-XII-XXII-kerület

 Your Dance Tánciskola Orosz József és Szüllő Éva Online tánctanárok tematikájával

Miután regisztráltál teljes értékű koreográfiákat bemutató táncoktató videónk segítségével azonnal elkezdheted a tánctanulást a Your Dance tánciskolában. Sikerekben lesz részed, miután az itt megtanult trendi táncokat bemutatod a kedvenc táncos szórakozóhelyeden.

Hozzánk bármikor visszajöhetsz, gyakorolni, és új táncokat tanulni. Mi egy olyan tánciskola vagyunk, ahol a Te online tánctanárod segítségével könnyen, gyorsan elsajátíthatod a trendi tánckoreográfiákat. Stílusainkat tekintve megtalálhatod, mind a Disco táncot, Mai slágereket, Salsa táncot, Hip-hop-ot, és a 80-90 évek slágereit is.

 

tánciskola II.kerTánc, táncoktatás – YourDance tánciskolaTánc

A tánc egy csodálatos dolog. Az egyik legszebb kifejezési forma. A tánc segít kikapcsolni. Amikor táncolsz, nem létezik más, csak te és a zene. Mindegy, hogy csak nézed,     ahogy mások táncolnak, vagy te is táncolsz - jó érzéssel tölt el. Mi megmutatjuk neked, hogy milyen az igazi tánc!

 Tánciskola-Budapest,Tánciskola X,Táncoktatás-XI,ingyenes Tánctanfolyan XIX ker,ingyenes Tánctanulás III ker,Tánciskola-I-II-II-IV-V-VI-VII-VIII-IX-XII-XII-XIV-XV-XVI-XVII-XVIII-XX-XXI-XII-XXII-kerület,tánciskola III.ker,Online tánciskola, tánctanfolyam

Tánciskola

A mi tánciskolánk egyedülállóan a saját otthonodban, kényelmesen tanít meg táncolni. Ha hideg van, nem kell kimozdulnod. Ha ügyetlennek érzed magad, nem kell mások előtt a kezdeti bizonytalanságod miatt feszélyezve érezned magad. Bármikor visszanézheted a tánciskolánk felvételét, bármikor gyakorolhatsz, táncolhatsz! Ha hét elején elkezded egy tánc tanulását, akkor megfelelő gyakorlás mellett már hétvégén alkalmazhatod frissen megszerzett tánctudásod, és gyűjtheted az elismerő pillantásokat. Ilyen a mi tánciskolánk.

 

Orosz József,Szüllő Éva,tánctanár,TánciskolaTáncoktatás 

A táncoktatás nem könnyű dolog. Szerencsére profi táncosaink közreműködésével jut el hozzád az oktatóanyag. A    könnyű és érthető tánc oktatási tematika segítségével hamar megtanulhatsz táncolni. Legfontosabb, hogy tanulj, gyakorolj, táncolj és érezd jól    magad! Hidd el, meglesz a munkád gyümölcse! Miközben táncolsz, elárasztanak majd elismerő pillantásokkal. 

 

 

ingyenes táncoktatás,Tánciskola VII ker,tánciskola VIII ker,táncoktatás IX ker,Tánctanfolyam-tánciskola onlineTánctanfolyam

Ez a tánctanfolyam több lépcsőből áll. Különböző zenei stílusokra tanítunk meg táncolni. A mai szórakozóhelyek partystílusait, táncait vettük alapul. Ez a tánctanfolyam minden stílust két nehézségi szintre bont – külön van kezdőknek a tánctanulás és külön a haladó tánctanulási szint. A tánc oktató anyag létrehozásánál törekedtünk a tánc könnyű elsajátíthatóságára. A többi már csak rajtad áll! Ilyen a mi tánctanfolyamunk!

 

 

Orosz József tánctanár,Szüllő Éva tánctanár,Salsa tanfolyam XVII. ker,Latin tánc XI ker,tánciskola XI ker,tánciskola onlineSalsa tanfolyam

Manapság egyre nagyobb teret hódít Európában a latin zene és a latin tánc. Különösen a salsa tanfolyamokra nőtt meg az igény. Egyre több táncos szórakozóhely hirdet latin partykat. Nem hiába, a latin zene és a latin tánc nagy népszerűségnek örvend. A latin táncok, például a salsa is, első ránézésre nem tűnnek könnyűnek, de némi szorgalommal megtanulhatók a tánclépések, a tánclépésekből pedig összeáll a tánc. A salsa táncoktatásnál is két nehézségi fokozattal fogsz találkozni. A mi salsa tanfolyamunkkal könnyen megtanulhatsz salsát táncolni, amivel bármilyen partyn büszkélkedhetsz majd. Hidd el, nagyon jó érzés lesz!

 

Online tánciskola – Disco tánc,tánciskola XII ker, tánciskola XIII ker, tánc XIV ker,Ingyenes táncoktatásDisco tánc

A disco tánc alatt a mai szórakozóhelyeken hallható, Dj-k által komponált elektronikus hangzású zenékre történő táncot értjük. Ez egy nagyon elterjedt tánc  irányvonal. Sokan teszik fel a kérdést, hogyan kell, hogyan lehet erre a zenére táncolni? Mi megmutatjuk neked a tánclépéseket, a táncmozdulatokat és a   trükköket - a többi csak rajtad áll, indulhat a zene, mehet a disco tánc!

Oszd meg barátaiddal is!