Belépés

"Talán még sosem éreztem magam ilyen jól egyik buliban sem."

 

”A hétvégi party igazán remek volt. Egy különleges lánnyal is megismerkedtem!"

 

"Már nagyon kíváncsi vagyok erre a tánciskolára. Ki vagyok éhezve az önfeledt szórakozásra"

 

 

 

       Kövess, minket .... Tánc, tánciskola, táncoktatás, salsa tanfolyam  Tánc, tánciskola, táncoktatás, salsa tanfolyamitt és most, hogy ne mardj le!

(miután klikkeltél nyomj egy Tetsziket)

A Szombat Esti Láz ötödik szériája

szombat esti láz,orosz józsef,máté kriszta

2014. április 5-én indul, és végre hivatalosan is kiderült, ki a negyedik sztárpár a műsorban. Aki követi a sztárvilág híreit annak valószínűleg már nem okoz meglepetést a sztárok névsora.

Máté Kriszta,Orosz József,tánciskola,tánctanulás,táncoktatásOrosz József és Máté KrisztaTánciskola online tánctanárokkal

A legjobbTánciskola, I. ker salsa tanfolyam, tánc, ingyenes táncoktatás,Tánciskola-Budapest,Tánciskola X,Táncoktatás-XI,Tánctanfolyan XIX ker,Tánctanulás III ker,Tánciskola-I-II-II-IV-V-VI-VII-VIII-IX-XII-XII-XIV-XV-XVI-XVII-XVIII-XX-XXI-XII-XXII-kerület

 Your Dance Tánciskola Orosz József és Szüllő Éva Online tánctanárok tematikájával

Miután regisztráltál teljes értékű koreográfiákat bemutató táncoktató videónk segítségével azonnal elkezdheted a tánctanulást a Your Dance tánciskolában. Sikerekben lesz részed, miután az itt megtanult trendi táncokat bemutatod a kedvenc táncos szórakozóhelyeden.

Hozzánk bármikor visszajöhetsz, gyakorolni, és új táncokat tanulni. Mi egy olyan tánciskola vagyunk, ahol a Te online tánctanárod segítségével könnyen, gyorsan elsajátíthatod a trendi tánckoreográfiákat. Stílusainkat tekintve megtalálhatod, mind a Disco táncot, Mai slágereket, Salsa táncot, Hip-hop-ot, és a 80-90 évek slágereit is.

 

tánciskola II.kerTánc, táncoktatás – YourDance tánciskolaTánc

A tánc egy csodálatos dolog. Az egyik legszebb kifejezési forma. A tánc segít kikapcsolni. Amikor táncolsz, nem létezik más, csak te és a zene. Mindegy, hogy csak nézed,     ahogy mások táncolnak, vagy te is táncolsz - jó érzéssel tölt el. Mi megmutatjuk neked, hogy milyen az igazi tánc!

 Tánciskola-Budapest,Tánciskola X,Táncoktatás-XI,ingyenes Tánctanfolyan XIX ker,ingyenes Tánctanulás III ker,Tánciskola-I-II-II-IV-V-VI-VII-VIII-IX-XII-XII-XIV-XV-XVI-XVII-XVIII-XX-XXI-XII-XXII-kerület,tánciskola III.ker,Online tánciskola, tánctanfolyam

Tánciskola

A mi tánciskolánk egyedülállóan a saját otthonodban, kényelmesen tanít meg táncolni. Ha hideg van, nem kell kimozdulnod. Ha ügyetlennek érzed magad, nem kell mások előtt a kezdeti bizonytalanságod miatt feszélyezve érezned magad. Bármikor visszanézheted a tánciskolánk felvételét, bármikor gyakorolhatsz, táncolhatsz! Ha hét elején elkezded egy tánc tanulását, akkor megfelelő gyakorlás mellett már hétvégén alkalmazhatod frissen megszerzett tánctudásod, és gyűjtheted az elismerő pillantásokat. Ilyen a mi tánciskolánk.

 

Orosz József,Szüllő Éva,tánctanár,TánciskolaTáncoktatás 

A táncoktatás nem könnyű dolog. Szerencsére profi táncosaink közreműködésével jut el hozzád az oktatóanyag. A    könnyű és érthető tánc oktatási tematika segítségével hamar megtanulhatsz táncolni. Legfontosabb, hogy tanulj, gyakorolj, táncolj és érezd jól    magad! Hidd el, meglesz a munkád gyümölcse! Miközben táncolsz, elárasztanak majd elismerő pillantásokkal. 

 

 

ingyenes táncoktatás,Tánciskola VII ker,tánciskola VIII ker,táncoktatás IX ker,Tánctanfolyam-tánciskola onlineTánctanfolyam

Ez a tánctanfolyam több lépcsőből áll. Különböző zenei stílusokra tanítunk meg táncolni. A mai szórakozóhelyek partystílusait, táncait vettük alapul. Ez a tánctanfolyam minden stílust két nehézségi szintre bont – külön van kezdőknek a tánctanulás és külön a haladó tánctanulási szint. A tánc oktató anyag létrehozásánál törekedtünk a tánc könnyű elsajátíthatóságára. A többi már csak rajtad áll! Ilyen a mi tánctanfolyamunk!

 

 

Orosz József tánctanár,Szüllő Éva tánctanár,Salsa tanfolyam XVII. ker,Latin tánc XI ker,tánciskola XI ker,tánciskola onlineSalsa tanfolyam

Manapság egyre nagyobb teret hódít Európában a latin zene és a latin tánc. Különösen a salsa tanfolyamokra nőtt meg az igény. Egyre több táncos szórakozóhely hirdet latin partykat. Nem hiába, a latin zene és a latin tánc nagy népszerűségnek örvend. A latin táncok, például a salsa is, első ránézésre nem tűnnek könnyűnek, de némi szorgalommal megtanulhatók a tánclépések, a tánclépésekből pedig összeáll a tánc. A salsa táncoktatásnál is két nehézségi fokozattal fogsz találkozni. A mi salsa tanfolyamunkkal könnyen megtanulhatsz salsát táncolni, amivel bármilyen partyn büszkélkedhetsz majd. Hidd el, nagyon jó érzés lesz!

 

Online tánciskola – Disco tánc,tánciskola XII ker, tánciskola XIII ker, tánc XIV ker,Ingyenes táncoktatásDisco tánc

A disco tánc alatt a mai szórakozóhelyeken hallható, Dj-k által komponált elektronikus hangzású zenékre történő táncot értjük. Ez egy nagyon elterjedt tánc  irányvonal. Sokan teszik fel a kérdést, hogyan kell, hogyan lehet erre a zenére táncolni? Mi megmutatjuk neked a tánclépéseket, a táncmozdulatokat és a   trükköket - a többi csak rajtad áll, indulhat a zene, mehet a disco tánc!

Oszd meg barátaiddal is!  

PageRank ikon ingyen