előző
Demo video

Tánctanfolyam Öt Tánc-stílusban Táncoktatás kezdő és haladó szinten

A Yourdance online tánciskola tánctanfolyamain a videók segítségével vehetsz részt. Öt táncstílus közül választhatsz, és mindegyik táncból van külön videó kezdőknek, haladóknak, fiúknak és lányoknak egyaránt.

Tánciskola XV ker, Salsa tanfolyam XVI ker, tánc, táncoktatás,tánciskola, szórakozás,Tánciskola-Budapest,Tánciskola X,Táncoktatás-XI,Tánctanfolyan XIX ker,Tánctanulás III ker,Tánciskola-I-II-II-IV-V-VI-VII-VIII-IX-XII-XII-XIV-XV-XVI-XVII-XVIII-XX-XXI-XII-XXII-kerület

 Your Dance tánciskola!

Miután regisztráltál teljes értékű koreográfiákat bemutató táncoktató videónk segítségével azonnal elkezdheted a tánctanulást a Your Dance tánciskolában. Sikerekben lesz részed, miután az itt megtanult trendi táncokat bemutatod a kedvenc táncos szórakozóhelyeden.

Hozzánk bármikor visszajöhetsz, gyakorolni, és új táncokat tanulni. Mi egy olyan tánciskola vagyunk, ahol a Te online tánctanárod segítségével könnyen, gyorsan elsajátíthatod a trendi tánckoreográfiákat. Stílusainkat tekintve megtalálhatod, mind a Disco táncot, Mai slágereket, Salsa táncot, Hip-hop-ot, és a 80-90 évek slágereit is. 

tánciskola XVII ker - Táncstílusok-diszko tánc XVII ker,tánciskola XIX ker,táncoktatás XX kerAz ötféle tánc:

Disco tánc, Mai slágerek, Salsa, Hip Hop, 80-90 évek

Minden tánc stílusnál a mai szórakozóhelyeken hallható zenék alapjait vettük alapul a tánc koreográfiák kialakításánál. A táncokat úgy hoztuk létre, hogy gyorsan elsajátíthatók legyenek képernyőn keresztül is.

A táncok elsajátíthatóságának ideje kb 4 nap, napi fél óra táncgyakorlás mellett. Természetesen ez az idő lehet kevesebb vagy több is. Mondjuk, a hét elején elkezded, akkor a hétvégére már magabiztosan mehetsz táncolni.

Retro tánc - Táncoktatás XXI ker,tánciskola XXII kerTáncos tanácsok

Gyakorlati jó tanács a táncoktató videókon szereplő koreográfiák elsajátításához:

Első lépés - Nézd végig a videót, hogy lásd, mit is fogsz megtanulni! Ha szükséges, akkor ezt ismételd meg még egyszer.

Második lépés - A táncoktató videónk ablakát nagyítsd ki teljes képernyőre (ezt a videó ablak jobb alsó sarkában található kis ikonnal megteheted) hogy messzebbről is jól lásd.   (...Fordítsd a monitorod egy álló tükörrel szembe, majd a tükröt figyelve kövesd a mozdulatokat, így egészen más lesz, majd meglátod. Próbáld ki, ha van rá lehetőséged, de nem szükséges!...)

Harmadik lépés - Állj fel és kezdd el a tánctanulást! A tánctanárod mindent elégszer elismétel, csak figyeld őt, segíteni fog neked! Többször szeretnél megnézni egy részt, hogy jobban begyakorold a táncot? Menj vissza addig a részig, ameddig szeretnél! Itt te irányítod a tánctanulásod, a tánctanár csak hozzád igazodik!

Negyedik lépés - Gyakorold a táncot a videó segítségével, amíg tökéletesre nem fejlesztetted a tánctudásod! Itt bármilyen napszakban tanulhatsz, ez csak rajtad áll! Ha csak pár nap múlva érsz rá megint, akkor csak pár nap múlva térsz vissza táncot tanulni. Csak tőled függ! 

Ötödik lépés - Jöhet a kikapcsolódás a buli! Táncolj, és érezd jól magad,ez a legfontosabb.

A tánc egy élmény

Képzeld el, ahogy az általad kiválasztott koreográfiát táncolod, egy táncos szórakozóhelyen. Meg van? Hunyd le a szemed és éld át!  Ugye milyen könnyű? Miközben a táncot tanulod, a siker lebegjen a szemed előtt, amit a táncoddal fogsz elérni a környezetedben. Sok új élménnyel leszel gazdagabb!  

Kattints a fenti képen az ingyenes demó táncoktatás videó(k)ra, vagy az egyik - disco táncot, mai slágerekre, salsát, Hip-hop, vagy a 80-90 évek slárerei - táncoló figurára, és kezdd el tanulni azokat a táncokat, szinteket, amelyik a legközelebb ál hozzád!

 

Oszd meg barátaiddal is!