Yourdance Online Tánnciskola Jogi Nyilatkozata

 

A 'www.yourdance.hu' weboldal teljes tartalma (az adatbázisok tartalma, cikkek, fotók és a képi megjelenítés teljes eszköztára) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. A yourdance.hu üzemeltetője előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos üzleti célzattal a weboldal tartalmának egészét, vagy részeit bármilyen formában felhasználni, terjeszteni, vagy tárolni. A yourdance.hu weboldalról információt átvenni csak előzetes írásbeli engedély birtokában és kizárólag a yourdance.hu weboldalra való hivatkozással lehet.


A fentiek megsértése esetén a yourdance.hu üzemeltetője követelheti a jogsértés megszüntetését és a keletkezett kár megtérítését. Az üzemeltető az oldalon megjelent anyagokkal kapcsolatos valamennyi jogát fenntartja és szükség esetén, bírósági úton is érvényesíti.


Az üzemeltető arra törekszik, hogy az onlne tánciskola weboldal tartalmát folyamatosan a lehetőségek szerint a legmagasabb színvonalon tartsa. Az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért az üzemeltető felelősséget nem vállal. Az üzemeltető mindennemű változás - ide értve az esetleges szünetelést és megszűntetést is - jogát fenntartja. A yourdance.hu esetleges megszűnését megelőző 7nappal a fizetési rendszerét  leállítja,így minimum 7nap áll rendelkezésre a táncvideó megtekintéséhez.


A látogatók, felhasználók által megadott személyes adatokat az üzemeltető bizalmasan kezeli, harmadik félnek azokat - a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve - hozzájárulásuk nélkül nem adja tovább. Az üzemeltető az általa rögzített adatokból, a yourdance.hu-n feltett kérdésekre adott válaszokból statisztikai jellegű összegzéseket készíthet, amelyek azonban nem alkalmasak egyedi azonosítókhoz való kapcsolásra.


Az online tánciskola honlap szolgáltatásai számos olyan linket (kapcsolódási pontot) tartalmaznak, amelyek az internet egyes pontjaira, pl. más weboldalakra vezetnek. Ezen weboldalak tartalmáért és a szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a honlap üzemeltetői nem vállalnak felelősséget. Az üzemeltető lehetőségei szerint mindent elkövet azért, hogy az általa szolgáltatott adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért való felelősségét kifejezetten kizárja.